WC verstopt in Oud-Beijerland

De feiten op een rij

1
Jaar ervaring
1 +
Tevreden klanten
1
Maanden garantie

Snel, betrouwbaar en efficiënt

“We maken direct telefonisch een afspraak op een tijdstip dat u het beste past. We vragen u om enkele gegevens die wij voor de uitvoering van ons werk nodig hebben. Uw data worden bij ons vertrouwelijk behandeld en alleen voor administratieve verplichtingen opgeslagen. U ontvangt geen spam van ons.

De kosten per opdracht zijn €120,-, mocht de opdracht langer duren dan 60 min, dan komt er per kwartier €20,- bij*.

Wij lossen de meeste problemen binnen een uur of sneller op en geven u drie maanden garantie op een bevredigend eindresultaat.

Onze monteur meld zich bij u op het afgesproken tijdstip. Hij neemt de regels van het RIVM in acht en houdt o.a. 1,5 meter afstand. We verzoeken daarvoor om uw medewerking. Na afronding van zijn werk rekent hij met u af. We geven de voorkeur aan betaling per pin. Contant is ook mogelijk.”

*Voor werkzaamheden tussen 17:00 uur en 22:00 uur of in het weekend berekenen wij een avondtoeslag van 50%. Bij afspraken tussen 22:00 uur en 07:00 uur of op nationale feestdagen geldt een toeslag van 100%.

Stappenplan

Stap 1:

U belt ons op en wij maken direct een afspraak met u om het probleem te verhelpen.

Stap 2:

De dichtstbijzijnde monteur komt langs en gaat direct voor u aan het werk.

Stap 3:

Het probleem is opgelost en de monteur ruimt na afloop alles netjes op.

Stap 4:

De balans wordt opgemaakt, welke gemakkelijk per pin betaald kan worden.

Probleem nog niet verholpen? Bel een lokale monteur uit regio Oud-Beijerland

Het ontstoppingsbedrijf voor uw verstopping

Heeft u een verstopping in de keuken, douche, wc of riool? Wij kunnen u in alle gevallen helpen. Met geavanceerde cameratechnieken kunnen wij precies zien waar de verstopping zit en wat het heeft veroorzaakt.

Een verstopping kan verschillende oorzaken hebben. In de keuken wordt een verstopping vaak veroorzaakt door etensresten, vetten en kalkaanslag. In de badkamer zijn zeepresten en haren vaak het probleem. Het vuil blijft vaak vastzitten in de leidingen met vernauwing als gevolg. Op den duur hoopt het vuil zich zoveel op dat een verstopping onvermijdelijk is.

Wat het probleem of de oorzaak ook is, wij kunnen het detecteren en oplossen. Wij zullen u altijd uitleggen wat de meeste geschikte oplossing is, zodat wij in goed overleg het probleem kunnen verhelpen. U komt in ieder geval nooit voor verrassingen te gaan. Service staat bij ons voorop.

Gereedschap VGM succesformule

"Snel op locatie"

Ik was ten einde raad toen ik 1.5 jaar geleden een hele gang vol water had staan. Gelijk Stefan gebeld en binnen 47 minuten was het euvel verholpen. Twijfel niet als je zoiets hebt ​​​​en bel gewoon Stefan. Hij is na 14 jaar voor zichzelf begonnen en dat gaat 100% lukken door zijn professionele houding en goede intentie om mensen te helpen.

Edwin testimonial
Edwin Boerse
Tevreden klant

"Snelle afhandeling"

“Ik had last van rioolvliegjes en dit werd steeds erger, Stéfan heeft een inspectie uitgevoerd en een kapotte en verstopte afvoer gevonden. Deze afvoer heeft hij ontstopt en gerepareerd.
Mijn riolering is weer in top staat gebracht! Bedankt voor de snelle en goede service!”

Satisch testimonial
Satisch Mahabier
Tevreden klant

"Betrouwbare monteurs"

“Uitstekend en snel geholpen, deskundig advies en de tarieven werden duidelijk gecommuniceerd. 

Geen verrassingen achteraf wat dat betreft. Ze kwamen in eerste instantie enkel voor een verstopte WC, maar door hun professionele aanpak ook meer werkzaamheden laten uitvoeren; aanleggen van de radiatoren en nieuwe regendouche in de badkamer.”

Harrie testimonial
Harry van de Zanden
Tevreden klant

"Efficiënt te werk"

Toen onze keukenafvoer ineens niet meer doorliep waren we in eerste instantie flink in paniek. Uitgerekend op de verjaardag van onze dochter Luna. Gelukkig stond een vriendelijke loodgieter binnen 2 uur voor de deur en liep onze afvoer in een mum van tijd weer keurig door. De andere afvoeren heeft hij ook gecontroleerd. Snel, efficiënt en servicegericht.

Demian testimonial
Damian Raaymakers
Tevreden klant

WC verstopt in Oud-Beijerland

Een toilet dat niet doorloopt is geen pretje; het is vies en een bron van stank. Bovendien is uw WC op zo’n moment tijdelijk niet bruikbaar. Vaak slaan onze klanten de zelfhulp-tips over en bellen direct naar ons. Verstandig, want onze loodgieter is een specialist, hij doet dit soort klussen dagelijks en hij heeft het gereedschap om uw sanitair weer gebruiksklaar te maken. Omdat we de urgentie van WC-verstoppingen snappen, geven we prioriteit aan uw klus. U kunt met een gerust hart een beroep op hem doen, ook voor advies om deze problemen in de toekomst te voorkomen.

Probeer eerst zelf uw afvoer te ontstoppen

Voer eerst een controle uit

Controleer eerst of echt niets vastzit in uw sifon of onder in de toiletpot.

Spoel eerst de afvoer door

Gooi een emmer heet water en afwasmiddel door de afvoer.

Probeer het eerst zelf

Maak gebruik van een ontstopper (ook wel plopper of floeper genoemd).

Gebruik een ontstoppingsmiddel

Maak eventueel gebruik van een natuurlijk ontstoppingsmiddel.

Voorkomen is beter dan genezen! Onze handige tips verkleinen de kans op verstoppingen.

"Onze VGM succesformule: Veiligheid, Gereedschap, Motivatie"

Veiligheid

Veiligheid gaat voor alles. Wij letten goed op uw spullen zodat we niets beschadigen. En als de klus is geklaard ziet uw huis er net zo keurig uit als ervoor. We hebben een covid19-protocol voor de bescherming van uw en onze gezondheid.

Veiligheid VGM succesformule
Gereedschap VGM succesformule

Gereedschap

Onze bedrijfswagen is uitgerust met modern gereedschap. Dat helpt mee om de oorzaak van problemen te vinden. We maken onder andere gebruik van inspectiecamera’s. Voor het oplossen van verstoppingen en lekkages brengen we de nodige materialen en apparatuur mee. Ook voor werkzaamheden onder de vloer of bovenop het dak. In praktisch alle gevallen zijn we zo in staat om uw problemen te verhelpen. Veilig en snel.

Motivatie

U als klant staat bij ons voorop. We doen er alles voor om u goed en snel te helpen. We zijn pas tevreden als u het ook bent. Daarom staan we 24/7 voor u klaar en geven wij drie maanden garantie op ons werk. Zodat onze slogan “Uw riool, onze zorg” werkelijkheid wordt.

Motivatie VGM succesformule

100% garantie op tevredenheid

Is het probleem niet naar tevredenheid verholpen? Wij geven 3 maanden volledige garantie op een bevredigend eindresultaat.

3 maanden garantie bij Rioolrijnmond

RioolRijnmond maakt gebruik van modern kwaliteitsgereedschap. Bekijk hier hoe Stéfan een afvoerinspectie uitvoert met behulp van een inspectiecamera. Zo zijn we in bijna alle gevallen in staat uw problemen snel, veilig en efficiënt te verhelpen.

Maak vandaag nog een afspraak

"Keurig opgelost"

Bij mijn ouders die al op leeftijd zijn een aantal dingen laten doen, de monteur werkte netjes en ruimde alles op.

Familie Cadiz
Toledo, Hoogvliet

"Onwijs vriendelijk"

Super vriendelijk geholpen, wij hebben een nieuwe woning gekocht en de keuken, toilet en badkamer laten renoveren. Met mooie inbouwkranen en dubbele regendouche. Ook direct de CV ketel laten vervangen. Topservice!

Familie Bakker
Spijkenisse

"Positieve ervaring"

Hele positieve ervaring, binnen een uur een reactie en afspraak met een loodgieter. Hele vriendelijke loodgieter langs geweest en een hele schappelijke prijs. Al met al een aanrader. Bij een volgende klus zal ik zeker niet verder zoeken.

Yvon de Deugd beveelt Rioolrijnmond
Yvon de Deugd
Hoogvliet

"Goed werk geleverd"

Stéfan heeft mij geholpen met mijn medische kranen in mijn bedrijfspand. Goed werk geleverd! Hij verstaat zijn vak.

Testimonial Mitchel Rioolrijnmond
Mitchel de Val
Mitich lIllz

Voorkom verstoppingen met behulp van deze tips:

Do's

Dont's

Lekkage of verstopping? Bel een ontstoppingsbedrijf uit regio Oud-Beijerland.

Neem direct contact op

Privacy

Je geeft ons toestemming om jouw gegevens te gebruiken voor het oplossen van het probleem. Wij respecteren jouw privacy en zullen nooit de gegevens voor andere doeleinden gebruiken of met anderen delen.

Stefan eigenaar ontstoppingsbedrijf Rioolrijnmond

Stéfan is bereikbaar

4.7/5

9,2